Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Som rökare tror du förmodligen att du slutar en gång för att undvika allvarliga hälsoproblem. Det är inte vanligt förekommande att röka på hur mycket de förbättrar sin hälsa genom att röka. Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, men ex-rökare har levt resan. Ta dig tid att läsa råd från några som har gått i dina skor.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Att sluta röka är en process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Samla stöd från alla som du älskar. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

De som inte röker kan tycka att det är mycket svårt att förstå hur en rökare kan fortsätta sin vana trots tydliga hälsorisker. De vet inte hur svårt det är att sluta. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Använd deras råd och erfarenheter för att du ska kunna röka.Source link