Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne som finns i cigaretter. Det är faktiskt en av de svåraste ämnena att sluta med framgång. Se till att du vet hur du når ditt mål innan du avslutar.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Undvik att röka när du först vaknar. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Överväg att belöna dig själv för viktiga milstolpar och planera dessa belöningar i förväg. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta gör att du kan bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. De kamrater du träffas där kommer att ha en djup förståelse för vad du går igenom, vilket ger dem möjlighet att hjälpa dig att lyckas.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Cigaretter är gjorda med nikotin, en mycket beroendeframkallande substans som är svår att släppa. Detta gör det svårare att sluta röka. Att säga nej till cigaretter är ofta en riktig utmaning, i fysisk och känslomässig bemärkelse. Det blir lättare för dig att sluta om du följer de tips du just läste. Med lite hårt arbete och bra information kan du lyckas med att sparka rökningens vana.Source link