Söka efter ett sätt att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Många gånger hör du att folk säger att det är svårt att sluta röka, men det betyder vanligtvis att de inte vet hur man gör det. Det blir lättare att sluta när du lär dig mer om vad du ska göra. Följande artikel erbjuder välbehövlig hjälp för alla som försöker sluta röka.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att prova hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Sluta röka

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med supportgrupper och andra resurser du kan använda.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Avsluta är en process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Älskade Ones

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Från att läsa ovanstående artikel kan du nu bättre förstå hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket som möjligt om de bästa sätten att sluta röka. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.Source link