Söka efter ett sätt att sluta röka? Prova dessa bra tips!


De säger att sluta röka är extremt svårt. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för varje rökare. Gör lite forskning för att försöka hitta en metod som kommer att fungera för dig. Nedanstående tips hjälper dig att sluta med framgång.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa upp långsiktiga mål.

Ersättningsbehandling

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Det kan verka ganska svårt. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Se till att du också har en reservplan, med chansen att den första inte hjälper.

Prova en kraftfull övning. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna lättare än det brukade vara. Att upprätthålla ett regelbundet schema med aktiviteter hjälper till att skydda mot besvärlig viktökning. Övning kommer också att ge dig en subtil rusning via naturliga endorfiner.

Om du misslyckas med att försöka sluta röka första gången, bli inte avskräckt. De flesta misslyckas med sitt första försök men använder det som en lärande för din nästa gång. Titta på vad som ledde till misslyckandet och ta reda på hur du kommer att undvika det här gången. Försök, försök igen och du kommer att lyckas längs vägen.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

De flesta vet hur svårt det kan vara att sluta röka och att olika metoder fungerar för olika människor. Naturligtvis är det inte omöjligt att sluta. Om du känner till några effektiva tekniker, och har rätt motivation, kommer du att kunna sluta röka. Prova dessa idéer och du kan bli positivt överraskad.Source link