Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Rökning kan påverka ditt livs kvalitet negativt. Det kan också påverka din hälsa. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter i samband med rökning genom att sluta.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina bästa alternativ är. Att skapa din egen personliga lista gör det här.

Övning kan göra en stress som orsakas av nikotinuttag. Om du för närvarande inte är i bästa form kan du börja långsamt med att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte gå på kallt kalkon.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, ta dig ut i en film. När du når en månad utan att röka, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Det här hjälper dig att uppnå din guls.

Tips! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig på rätt ställe att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av en cigarett varje rökning.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du misslyckas och har en cigarett, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Bara fortsätt och försök att förlänga den tid du slutar och fortsätt att lära dig under din resa.

TIPS! Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha vad du behöver sluta.

Det absolut bästa råd du kan få för att sluta röka är att bara sluta. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Försök bara sluta och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstider.

Planera för att hantera eventuella stressfulla händelser som kan uppstå. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när de stressas. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

TIPS! Försök aldrig sluta röka själv. Få hjälp av dina vänner och familj.

Det är lätt att berätta för dig att en cigarett blir bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning och det är verkligen inte värt det länge springa. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om den mentala missbruk.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Skapa en mantra av dina stora motivationer för att sluta röka. När du känner din beslutsamhet falter, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Det här är ett bra sätt att fokusera på din uppmärksamhet från avhopp och positivitet.

TIPS! För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Prova gymmet.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

Djup andning

Djup andning kan hjälpa dig att komma förbi en cigarett craving.This kommer ge dig en chans att fokusera och kom ihåg varför du slutade i första hand. Det kan också bidra till att driva syre i dina lungor, vilket kan ge dig en uppfriskande känsla. Djupt andning kan göras var som helst och lätt läras.

TIPS! Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Välj ett nytt märke som du inte tycker om.

Det är inte lätt att sluta röka, men det kan verkligen hjälpa ditt sociala liv och hälsa. Efter att ha läst den här artikeln, hoppas du förhoppningsvis starkare, mer självsäker och mer kunna sluta. Välj ett tips och prova det nu.

När du börjar göra något nytt, serveras du bäst genom att utforska flera bra informationskällor. När du vill göra det bra med ämnet Array, är det viktigt att lära dig allt som finns att veta om dem. Denna artikel kommer att ge dig den plattform som du måste ta av.Source link