Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Att vara beroende av rökning kan ibland ge några besvärliga situationer. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här pinsamma vanan. Denna artikel har massor av tekniker för att hjälpa dig att sluta röka.

Dessa människor kommer att ge dig vägledning, vägledning och råd om hur du slutar. Stödgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål och tidshorisont när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får gott om viloplats om du slutar röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du ska vänta fem till tio minuter innan du röker.

TIPS! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive, som kan göra processen att sluta mer tolerabel.

Försök ändra din vana vana genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Det här hjälper till att styra din viktökning som du kan uppleva.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter så att du inte automatiskt drar ut en cigarett ur vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går in på grund av att du inte har något ämne som det brukar bli regelbundet.

Sluta röka

Det första steget i något program att sluta röka gör ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsoproblem. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

Gör din familj och dina vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

TIPS! Minska rökning. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka.

Många tidigare rökare misslyckades vid första gången de försökte. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången ställer du in ett slutdatum och återkommer på spår. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Det absolut bästa råd du slutar röka är att bara sluta. Stoppning börjar din resa. Sluta bara röka och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du röker hemma, var noga med att städa ditt hem noggrant, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, ditt färskt luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Till sist kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

TIPS! Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat i 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor.

Det är enkelt att berätta själv när du verkligen önskar att en annan inte kommer att skada, men det kan bli en annan några dagar eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om fel väg.

Om du är sjuk och trött på att kräva cigaretter, är du på rätt väg att ge upp dem. De råd du just har läst hjälper dig att ge dig den information du behöver för att slutligen sparka denna vana för gott. Prova lite av vad du läser om och avlägsna dig från att röka.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Denna artikel har gett mycket information om. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link