Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Det är ett vetenskapligt fastställt faktum att nikotin är mycket beroendeframkallande. Att sluta är en riktig kamp mot dig själv och dina vanor. Se till att du har solid information om det bästa sättet att gå vidare så att du har en stor chans att nå ditt mål.

Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone till sist . Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta, kan extra tid sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att ge upp nikotin är en långsam process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Sluta röka

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

TIPS! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Överväg att använda en nikotinbyte av terapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Många som försöker sluta är smärtsamt medvetna om att nikotin är extremt beroendeframkallande. Att sluta kan vara en stor fysisk och emotionell utmaning för många människor. Om du använder tipsen i den här artikeln kommer du att få en mycket enklare tid att sluta. Med dessa användbara tips och ditt långsiktiga engagemang och engagemang kan du äntligen sluta röka, för gott.Source link