Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Behovet av att röka kan leda till besvärliga sociala situationer. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med den här mycket pinsamma vanan. Den här artikeln innehåller många användbara tekniker som du slutar röka.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor.

Se till att du tar processen en dag i taget. Att sluta röka är en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver.Detta kan vara den extra motivationen du behöver för att sluta röka.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Träning är också en bra stressavlastare. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt att du ville sluta röka i början.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och de hjälper dig att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Detta kan hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, när du fullbordar din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt mål om ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas första och andra gången. När du slutar, ta det dag för dag. Om du startar igen, väljer du omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, och fortsätt att lära dig längs din resa.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Du kan upptäcka en mängd olika webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta strategier och hantera mekanismer med andra människor.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa, utan hälsan hos dem som är nära dig. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

Tips! Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan hitta framgång i din nästa gång.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Med detta kan du se till att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

TIPS! Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet.

Om du försöker sluta röka är du halvvägs där. De tips du har läst i den här artikeln ska hjälpa dig att ge dig den återstående informationen du behöver för att sluta röka för gott. Använd några av de tips du läst för att hjälpa dig att eliminera din önskan att röka.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.