Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. Problemet är att sluta är ingen promenad i parken. Många försök, men ständigt komma tillbaka till vanan, för det är så starkt beroende och slutar är skrämmande. Läs vidare för att ta reda på hur du slutar nu när du är beroende av dig.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla använder olika metoder för att göra saker. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Det är syftet att göra en personlig lista.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Nikotinutbyteterapi

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga ner din bok tills du har brutit din rökvanor. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

TIP! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process.

Försök inte göra det själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Helt enkelt sluta röka

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka hård. Dock släpps cigaretter helt och hållet att fungera ganska bra.

När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Du kan bli förvånad över hur mycket dessa belöningar kan motivera dig att övervinna hinder.

Som du kan se finns det idéer som kan hjälpa dig med ditt engagemang för att sluta röka. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Om du gör det här och använder alla de råd du lärde dig från den här artikeln bör du sparka vanan att röka för gott innan du vet det.Source link