Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Massor av människor vill sluta röka men är redan avskräckta innan de ens försöker. Med detta sagt har många andra lyckats sluta. Med rätt inställning och ett verkligt engagemang för att sluta, kan du använda följande tips för att sparka din rökning vana permanent. Följ dessa strategier, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Sluta röka dagligen. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Försök inte göra det själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom hjälp med insikter i processen.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Många människor vill sluta röka, och ändå försöker så få av dem själva. De som är väldigt seriösa att sluta har vanligtvis en detaljerad plan och en del motivation för att göra det lättare att hålla sig på rätt spår. De tips och råd du har läst här kan hjälpa dig att skapa din egen plan och slutligen sparka den vana.Source link