Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. Det finns många fördelar att sluta röka. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när det blir svårt. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Denna artikel kommer att visa dig några bra tips som hjälper dig att komma igång på din väg att bli rökfri.

Var lätt när du slutar röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Genom att använda dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Sluta röka ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera det dagliga malet.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv . Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Nikotinutbyte

Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Cravings kan ofta vara överväldigande. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Människor kan gå ner i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, gör dessa veggie-snacks en bra idé.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga ner din bok tills du har brutit din rökvanor. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Gör inte allt här själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill förändra.

TIPS! Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna dig irriterad, deprimerad eller rastlös.

Minska mängden cigaretter du röker. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Bestämning, körning och motivation är vad som tar dig från rökare till rökare. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Använd de råd du har läst här för att sparka vanan och förbli rökfri för livet.Source link