Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Sluta röka

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat röka efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Tips! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov.

Se till att du slutar ett steg i taget. Avsluta kan vara en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Övning kan ge en stress som orsakas av nikotinuttag. Om du inte övar normalt, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna irritabel, deprimerad eller rastlös.

Se till att du får gott om vilopaus om du slutar röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att hålla åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotin tillbakadragande.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökavbrott. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du är mer än troligt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan . Att sluta röka kan vara väldigt svårt, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

TIPS! Rengör ditt hem, din bil och garderoben noggrant för att bli av med lukten av rök. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler.

Du måste leta efter sätt att alltid ha din motivation. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller genom att du bär armband för att symbolisera dina intentioner.

För att hålla dig motiverad, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Du vill inte vara en statistik.

Hitta support via olika onlinefora och samhällen. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra människor. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar du kan uppleva, känslomässigt och annars.

Tips! Rökning kan vara den sak du gör i tider av stress för att lugna dig själv. Om så är fallet kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du gör mycket skada.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Fortsätt bara följa de planer du gör och ge inte upp. Om du gör det här och använder alla de råd du lärde dig från den här artikeln bör du sparka vanan att röka för gott innan du vet det.

Hitta någon som du kan ringa på för support om du känner dig frestad att röka medan du försöker sluta. Personen kan vara en vän, familjemedlem eller ens medarbetare. Se bara till att det är någon som lyssnar på dina känslor och svarar ärligt. Att nå ut för hjälp gör att du känner dig mindre isolerad och ensam. Dessutom kan prata med någon distrahera dig från dina känslor av frestelse, så att du inte ger efter dina begär.Source link