Söker efter ett sätt att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Vissa tror att allt de måste göra för att sluta röka är att kasta bort alla sina tobaksvaror och lita på ren viljestyrka för att slå deras begär. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta, finns det sätt att göra det enklare. Massor av tekniker kan hjälpa dig att försöka sluta röka.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. En hypnotisör har möjlighet att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Komma med din egen personliga plan för att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Denna artikel ger dig en översikt över några av de vanligaste och mest effektiva teknikerna för att sluta röka. Även om du kanske känner frestelser ibland, kommer råd från denna artikel att hjälpa dig.Source link