Söker efter ett sätt att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Medan många rökare vill sluta känner de ofta att de inte har den styrka eller resurser som krävs för att ge upp cigaretter. Rådgivning i följande artikel kan vara början på slutet för din missbruk av nikotin, och låter dig äntligen vara rökfri.

Sluta röka

TIPS! Gör ditt avslutande försök så enkelt själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

TIPS! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökning.

Beslutet att sluta röka kan vara en mycket svår sak att göra. Detta behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Det kräver ansträngning, tid och ett starkt åtagande att sluta. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra att du någonsin rökt före.Source link