Söker efter ett sätt att sluta röka? Prova dessa bra tips!


Det finns många fördelar som följer av ett beslut att sluta röka. Behåll dessa många fördelar i åtanke, och var alltid på utkik efter nya tips och tekniker, som de du hittar här, för att hjälpa dig på väg. Om du har svårt, använd de tips du läser för att öka din motivation och hjälpa dig att sluta röka.

Supportgrupper

TIPS! Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Samla stöd från alla som du älskar. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Tala med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Om du plötsligt vill få röka, försök att fördröja din rökning. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Du vet fördelarna med att inte röka. Men även dessa fördelar kanske inte är tillräckliga motivation att sluta röka, och detta är fokus för denna guide. Du behöver en mängd olika verktyg under ditt bälte, så använd ovanstående förslag för att öka ditt humör och kämpa begär när det behövs. Du kommer snart att uppleva fördelarna med att inte röka.Source link