Söker efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Många tänk på att sluta uppnås enkelt genom att kasta cigaretterna bort och förlita sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras beroende. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig att sluta röka framgångsrikt.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt tankesätt. Det kan också motivera att gå vidare, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Försök att äta mer grönsaker i frukt för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka din viktökning i spåren.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökuppehåll. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, lära dig en ny skicklighet eller hobby eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Om du är en inomhusrökare, rengör din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till Lokalt gym. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt röker.

Du har kanske tidigare använt rökning när du känner dig stressad. Om så är fallet är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

Utövande frisätter endorfiner, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

TIPS! När ett begär fortsätter att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Diskutera med din läkare. Det har varit många framsteg på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga din läkare vad de rekommenderar så att du kan sluta.

Sluta röka

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frön och nötter. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta röka av många skäl. För att äta frukt och grönsaker kan du göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel på en diet kan hjälpa till att minska all viktökning. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner under uttag.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudplåster. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

När du vill röka träffar, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.

Byt ut din rökning vana med övningar. Eftersom din kropp skadar skadorna genom att röka, börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När du ser fördelarna med att sluta cigaretter och du börjar leva friskare, kommer du mindre sannolikt att fuska och ha en cigarett.

Har en belöning själv när du slutar röka. Du sparar mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna fördel kan motivera dig att fortsätta att leva friskt.

TIPS! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet.

Förhoppningsvis har du nu en tydligare plan för hur du slutar röka framgångsrikt. Trots det faktum att du kanske behöver en rök år och år efter att du har slutat, bör tipsen i den här artikeln sluta lite lättare och öka dina chanser att lyckas med det.Source link