Solida råd för bästa stoppa rökningsteknikerna


Du har många fördelar att bestämma att du slutar röka. De kraftfulla förslagen i artikeln nedan kan vara den information du behöver för att förstärka ditt beslut med åtgärder för att göra det till en verklighet. Ring på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Siktmål

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning är också en bra stressavlastare. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Försök aldrig att sluta röka själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom hjälp med insikter i processen.

Överväga att byta

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är det första steget att sluta.

Försök aldrig att sluta röka själv. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. Det har visat sig vara effektivt, när tiden går.

Skapa själv en incitamentsplan. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan att röka, eller en vecka eller en månad, och så vidare. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. Detta gör att du kan bekämpa alla brådskande eller frestelser du har under dagen.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Planera hur du lyckas hantera stress. En massa människor som röker används för att röka en cigarett när de blir stressade. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Håll en lista med flera distraktioner som du kan använda om en inte fungerar.

Du är redan medveten om alla anledningarna till att din rökning vana är en bra idé. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du avvärjer de initiala fysiologiska begär som följer med att sluta. Förr än du kanske förväntar dig, kommer du att skörda belöningen att inte röka.Source link