Solida råd för bästa stoppa rökningsteknikerna


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med rökning, men väljer att göra det ändå. Att avsluta är mycket lättare att prata om än att göra det, och de flesta fortsätter att röka. Om du vill lära dig vad som krävs för att sluta för gott, då är den här artikeln för dig.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Du kommer ihåg dessa skäl och tänker på dem varje gång du vill röka.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge en nikotinbytebehandling ett försök. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Tips! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket betyder att du måste fatta beslutet att göra det. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.Source link