Solida råd för bästa stoppa rökningsteknikerna


Rökning kan verkligen påverka kvaliteten på ditt liv. Det förändrar hur du ser ut, eftersom dina tänder blir gula med nikotin. Det påverkar också hur du luktar. Den värsta delen är att det skadar dig fysiskt. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer din kropp att återhämta sig från dess negativa påverkan. Om du inte vet hur du ska sluta, kan den här informationen komma igång på rätt väg.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Ta en dag i taget när du slutar röka. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av dess biverkningar av stress. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Klipp tillbaka innan du slutar. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att bli van vid att stoppa.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

När du slutar röka, kom ihåg att processen blir svåra under den första veckan. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. När du har tagit bort nikotin från din kropp måste du bara hantera psykologiska skäl för att du vill röka. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men är inte nära så illa som det ursprungliga nikotinuttaget.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. De flesta har mer intensiv cigarettbegärning sent på kvällen.

Att sluta röka är svårt, men det är värt det, eftersom det kan dramatiskt öka kvaliteten på din hälsa, det sociala livet och det fysiska utseendet. Att granska råden i denna artikel har förhoppningsvis motiverat dig att vara optimistisk om din förmåga att sluta röka helt. Välj en av dessa tips och prova.Source link