Solida råd för bästa stoppa rökningsteknikerna


Massor av människor rapporterar att det är mycket svårt att sluta röka, men det kan bara vara för att de inte är helt säkra på hur man gör det. Liksom de flesta saker är rökstoppet mycket mer hanterbart när du verkligen förstår det. De råd som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

10 minuter

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa nikotinbyten kommer att hjälpa dig att sluta genom att ge din kropp en liten mängd läkemedel för att hjälpa till med att dra tillbaka tillbakadragandet.

TIPS! Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Med fördröjningstaktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt avveckla dem.

Sluta röka

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa, men också risken för dem som finns omkring dig.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan påverka dina ansträngningar negativt.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och bästa praxis för att röka. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.Source link