Solida råd för bästa stoppa rökningsteknikerna


De flesta rökare skulle vilja sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. De starka råden i artikeln kommer att komma igång i början av ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på Internet eller på gemenskapskollegiet.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du tar den cigaretten kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen med en.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan vara det extra tryck som du behöver för att hålla reda på din avslutningsplan.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta det i början av processen, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta är svårt, och det är viktigt att få stöd från dina vänner och familj.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla använder olika metoder för att göra saker. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Sluta röka

De flesta slutar inte röka första försöket. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du misslyckas och har en cigarett måste du omedelbart ange ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar röka och få ett återfall, se till att förlänga perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka.

Sätt in listan på en märkbar plats där det ofta kommer att få ögat. Denna motivation kommer att vara till hjälp när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

TIPS! Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras ordentligt eller inte har en säkerhetskopieringsplan när begären ställs in.

Du måste leta efter sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller donera ett armband för att indikera dina avsikter.

Planera hur du hanterar stressiga tider. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras genast. Regelbunden fysisk träning kan också bidra till att avvärja en del av den sannolika vikten under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Du har kanske tidigare använt rökning när du känner dig stressad. Om du är en person som gör det, hitta en annan avslappningsteknik när du stressar.

Rökningstopp

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare om mediciner som du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Det finns många framsteg när det gäller rökningstillfällen. Konsultera din läkare och rekommendationer.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

TIPS! Att ta bort påminnelserna och triggarna som gör att du vill röka kan också hjälpa dig att sluta röka. Du kan börja med att släcka alla tändare, tändstickor eller askkoppar.

Att göra ett åtagande att sluta röka kan vara utmanande. Det är dock inte omöjligt. Tid, tålamod och en stor viljestyrka är nödvändiga för att komma igenom det. Det kan aldrig skadas för att ha bra information att arbeta med. Om du använder de tips som delades i den här artikeln kommer du att vara bra på väg mot att leva rökfritt.

Idag vill alla veta om Array-världen, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link