Solida råd för bästa stoppa rökningsteknikerna


Det finns många människor som önskar att de kunde sparka sina rökvanor. Rökning är otroligt ohälsosam och kommer bara att skada dina lungor under lång tid. Så läs igenom den här guiden och hitta de saker du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Att skriva ner saker kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kanske till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan gör saker för att hjälpa dig att vara motiverad och behålla frestelsen borta. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Motion är också en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala om till en läkare innan du börjar träna.

TIPS! Om du inte kan göra bort ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret inte har gått, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du behöver sluta.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det brukar inte ske över natten.

Sluta röka

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i ständig kontakt med det. , du förbättrar inte bara din egen hälsa, och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och de som älskar dig friskare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att påminna om att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kan hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Tips! Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Om du rökning hemma, städa din plats noggrant, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Planera hur du hanterar stressiga tider. Många rökare blir vana vid belysning när något stressigt händer.

TIPS! Många rapporter blir viktiga under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta är ett sätt att bekämpa den karaktäristiska viktökning som följer med att sluta.

Nu är det dags att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Att sluta idag kommer att sluta att ge dig en succé för en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Att träna efter att ha slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin som när du slutar röka. Att hålla aktiva hjälper dig att undvika att gå upp i vikt också. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan triumfera nästa försök att sluta röka. [19659004] TIPS! Försök inte sluta röka utan stöd. Samla en stödgrupp av icke-rökare vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar.

Nu när du har läst ovanstående artikel har du förhoppningsvis nu rätt information för att sluta röka permanent. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en vana av det förflutna. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan att sparka denna vana för bra.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link