Solida råd för bästa stoppa rökningsteknikerna


Varje rökare vet att de borde sluta. Vilken rökare har någonsin försökt argumentera för sin cigaretts hälsosamma kvalitet? En ex-rökare vet vad hårt arbete det är att sluta, medan en icke-rökare inte har någon aning. Fortsätt läsa den här artikeln för att få expertkunskaper och insikter.

Kallt Turkiet

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för framgångsrikt och permanent sparkar din rökning vana.

Var lätt när du slutar röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Försök att fördröja din nästa cigarett. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Bara lite extra tid innan du tänds kan hindra dig från att röka den cigaretten. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.Source link