Solida tips för att få en familjemedlem att sluta röka


Att sluta röka är svårt, men det är inte omöjligt. Det finns ingen säker väg som fungerar för en enda person. Du kan behöva göra lite forskning och experiment tills du hittar de tekniker som fungerar för dig. Fortsätt läsa den här artikeln för att lära dig hur du slutar röka framgångsrikt.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Gör en lista för dig själv.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Sluta röka

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Sluta röka inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

Det är viktigt att erkänna att sluta röka erbjuder olika utmaningar för olika människor. Men du bör inte ge upp och tro att du aldrig kan sluta. En kombination av olika tips kan vara det mest framgångsrika för dig, så lär dig allt du kan om vad som har fungerat för andra. Du kommer bli förvånad över resultatet när du provar dem.