Solida tips för att få en familjemedlem att sluta röka


Uppgiften att sluta röka kan bryta vilja till även den mest bestämda personen. Även rökare som tycker om att sluta, har svårt att ge upp det helt. Om du vill känna dig emotionellt avlägsen från din rökvanor och sparka den till bra, kommer följande tips hjälpa dig att få bollen att rulla.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Se till att du går ett steg åt gången. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Du kan inte oroa sig för framtiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att dessa nya vanor blir en del av din livsstil.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra det här.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Om du gör något annat och sedan ombedömer dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i första hand.

Det är uppenbart att sluta röka behöver inte vara omöjligt eller skrämmande. Det är möjligt att sluta med förtroende och beslutsamhet. Börja din strävan genom att använda de tips som anges ovan i din dagliga rutin idag. Du kan överraska dig själv vad du kan uppnå när du har beslutsamhet.Source link