Solida tips för att få en familjemedlem att sluta röka


Det finns många positiva saker som kommer att bero på ditt beslut att sluta röka.

Att skriva saker ner kan påverka hela din tankegång. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Ta bara varje dag som det kommer. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Tänk inte ens på framtiden. Bara fokusera på idag, som att sluta nu kommer att hjälpa dig i framtiden.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och vägledning för att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller community colleges.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig, åtminstone har du rökt en mindre cigarett den dagen.

Övning är en lång väg att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte övar normalt, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med din läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå.

TIPS! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök, eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du slutar tysta på den här viktiga tiden.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så du borde få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp . Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, komplettera dina försök med nikotinbytesprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! Gör inte det själv. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan ge dig motivation genom att komma ihåg orsakerna till att du slutade röka i början.

Du bör inte försöka axla hela bördan av rökningstopp. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. När du slutar, ta det dag för dag. Om du slår tillbaka och ger in en cigarett, ange ett nytt datum för att sluta igen. Fortsätt sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper till att hålla sig borta från att röka.

TIPS! När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner.

Nu är du väl medveten om de otaliga fördelarna med att sluta röka. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Använd dessa riktlinjer när du har ett begär eller när du inte känner dig motiverad. Och snart kan du njuta av de många fördelarna med att vara en icke-rökare!

Med hjälp av detta utmärkta Array-råd kommer du verkligen att göra bra i dina sysslor. Det finns fortfarande gott om saker du behöver lära dig, men du borde nu ha en solid grund för att komma igång med ditt projekt. Innan länge hjälper du andra med.Source link