Solida tips för att få en familjemedlem att sluta röka


Vissa människor följer inte upp sina avsikter att sluta röka. Ta råd i den här artikeln till hjärtat och begå att förbättra ditt liv genom att sluta. Sätt rådet i praktiken i ditt eget liv för att inse en rökfri framtid.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Ta din resa en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta med framgång. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

10 minuter

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Prata med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Du kan också få reda på andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Framtiden för en hälsosam framtid när du lyckas sluta röka bör göra dig optimistisk. Ta den kunskap du har fått här, och gör positiva steg mot att sluta.Source link