Sparka din rökning vana en gång och för alla


Vissa tror att stoppa rökning är lika enkelt som att skräpa sina tobaksprodukter och använda ren viljestyrka för att slå tillbaka begär. Medan den här metoden kan hjälpa dig att sluta, finns det sätt att göra det enklare. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

När du försöker sluta röka, överväga att prova hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg.

10 minuter

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut har att ha en cigarett Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Försök inte göra det själv. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Att prata med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Förhoppningsvis kommer du med informationen i den här artikeln att bli bättre informerad om de åtgärder du kan vidta för att sluta röka. Det är helt orealistiskt för dig att tro att du inte känner dig frestad att röka när du har slutat, men du borde ha möjlighet att sluta med hjälp av de tips du hittat här.Source link