Sparka din rökning vana en gång och för alla


Varje rökare är medveten om att de ska sluta. Det är tveksamt att du kommer att ha träffat en medrökare som faktiskt tror att det finns hälsofördelar med cigaretter. Du kommer att ha problem med att hitta en icke-rökare som vet det första om att sluta. Men en ex-rökare kan visa dig vägen. Låt andra hjälpa dig att starta din egen process genom att läsa vad som fungerade för dem.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Du måste göra vad som fungerar för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utövar någon träningsrutin.

Rådgör med din läkare eller en specialist för att hjälpa dig få den hjälp som du behöver för att bli framgångsrik. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Gör en undersökning av vad som utlöser din rökning och hitta vägar för att undvika dina triggers. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Du måste hitta en distraktion, att tänka på någonting annat.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta är det första steget att sluta.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, håller nivån på nikotin i systemet stabilt när du jobbar med att inte röka.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Denna metod är notoriskt utmanande. Men människor som använder den här metoden är mindre benägna att återvända till rökning, över tid än personer som använder andra metoder.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Det här gör att ditt hem luktar bra och gör det så att du kommer in i ditt hem inte utlöser behovet av att röka.

Det är svårt för nonsmokers att föreställa sig varför du längtar efter en rök när den så klart kan skada din hälsa. De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Applicera sina erfarenheter i ditt liv och befria dig från att röka.Source link