Sparka din rökning vana en gång och för alla


Det är ingen hemlighet att rökning skadar din hälsa, men väljer att göra det ändå. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och hantera tips. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller community colleges.

Låt din familj och vänner höra att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och håll dig motiverad. Det kan ge dig behov av att fortsätta.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person gör saker och uppnå mål. Det är viktigt att du hittar något som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så du borde få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra en annan märkesbyta. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här är en metod som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De hjälper dig att hålla dina planer att sluta. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att hjälpa dig att öka din sluta rökning avsevärt.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Många människor som inte röker mer sannolikt misslyckades med sitt första försök att sluta. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, ange ett nytt datum för att sluta igen. Bara recommit varje gång du slutar, och fortsätt att lära dig längs din resa.

Tips! När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Sätt den listan på kylskåpet och titta på den varje morgon före arbete eller skolan. Det hjälper dig att ge dig i svaghetstid.

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en gåva till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att ge dig incitamentet och slutar tycka omedelbart viktigt.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe.

Bli av med alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. saker kommer att göra det mindre troligt att du inte kommer påminnas eller utlöses att röka.

När du är i färd med att sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frön och nötter. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta på många sätt. För en sak, om du har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att minska eventuell viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Var medveten om vad dina vanor är. När vill du röka?

Tips! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Försök inte sluta röka för andra människor. Även om du utan tvekan älskar din familj, kommer du bara att lyckas om du vill ha dessa saker också. Att sluta röka kan vara en underbar gåva för att ge dig själv och din familj något som mottagaren aldrig kommer att bli besviken på om du håller ditt ord.

För att vara engagerad i att sluta röka, utbilda dig själv om de många negativa effekterna som rökning kan ha på din kropp. Titta på bilder av avancerade lungcancer och emfysemfall eller läs historier skrivna av dem som lämnas efter när en älskad har försvunnit på grund av en rökrelaterad sjukdom.

Sluta röka

Tips! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel.

Som du har läst i den här guiden kan du sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Håll ditt fokus på målet och hålla fast vid din plan. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.

Som du kanske är medveten om när du läser detta kan ämnet Array vara förvirrande. Du kommer bli framgångsrik om du tar dig tid att lära dig mer om och anpassa de tips du hittar så att de motsvarar din situation och mål. Informationen här är säker på att hjälpa dig att veta allt.Source link