Sparka din rökning vana en gång och för alla


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Läs vidare för några värdefulla råd som bättre kan förbereda dig för framgång när du försöker avsluta din missbruk av cigaretter, en gång för alla.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret, tvinga dig själv att vänta, kan extra tid sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka, bygger en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Tal med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Skapa idéer för hur man hanterar stunder som är stressiga. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas. Planering i förväg för dessa stunder hjälper dig att undvika att ge stress och ta tag i en rök. Se till att du också har en reservplan, med chansen att den första inte hjälper.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

Nikotinberoende kan göra tanken på att ge upp cigaretter verkar omöjligt. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Ge dig själv en stridschans genom att följa råd från denna artikel. Om du försöker tillämpa informationen du bara läste finns det ingen anledning att du inte kommer att kunna sluta.Source link