Sparka din rökning vana en gång och för alla


Rökningstopp är hård även för personer som är mycket engagerade och bestämda. Även om du är övertygad om att du måste sluta röka, finns det en bra chans att du fortfarande känner att du ger upp något som är en känslomässig del av ditt liv. Om ditt mål är att sluta, så är det här artikeln för dig!

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tiden innan du tänder upp. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters och människor som har slutat ett tag.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings kan ibland verka överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

TIPS! Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Undvik att dina utlösare slutar röka med mer framgång. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Om din läkare tycker att det är lämpligt, kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

Älskade Ones

TIPS! Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara kommer du att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Du borde hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

För att hjälpa dig att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan bli väldigt sjuk . Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till rökning cigaretter. Låt dig inte bli en statistik.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka.

Som du kan se måste sluta röka inte vara en skrämmande och omöjlig uppgift. Självkänsla och viljestyrka kan få dig genom att sluta röka, så använd tidigare insikter i ditt dagliga liv idag. När du tänker på den här uppgiften ser du hur lätt det kan vara.Source link