Sparka din rökning vana en gång och för alla


Även de mest bestämda personerna med en stark vilja har generellt problem med att sluta röka. Problemet är att även de som vill sluta känna sig som om de får nytta av att röka. Om du är redo att bryta dina band med din rökning vana, kommer följande tips att hjälpa dig att få bollen att rulla.

Att skriva ner saker kan förändra din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången och kan sluta göra det lättare.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret fortfarande finns kvar, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters inkrement för att avstänga röker så länge som möjligt.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att förhindra eventuell viktökning som du kan uppleva.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare kommer att kunna förse dig var tidigare omedveten.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, unna dig en film. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Sluta röka

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig hälsosammare.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att få dig till en inställning att sluta röka.

TIPS ! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Anpassa denna lista till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stöd till dig. Det här hjälper dig att öka din chans att slutligen vara rökfri för livet.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta. Stopp är det bästa sättet att starta dig på din resa. Stanna bara och börja inte igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du rökt, rengör allt grundligt, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går igenom din dörr.

Tips! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Istället för att tänka på att stoppa för evigt, tänk på att ta det en dag i taget.

Sätt in listan där det ofta kommer att få ögat. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig i svaghetstider.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Det finns en hel del webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du skulle bli frestad att röka.

TIPS! När du har en rökning, försök försening taktik. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att se till att 10 minuter senare kommer begäret att gå.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn av rökstopp, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökningssigaretter. Låt inte dig själv bli ett nummer!

När du slutar röka behöver du inte orsaka stress eller verkar ouppnåelig. Genom att tillämpa förslag från den här artikeln kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Du kommer att bli förvånad över att lära dig allt du kan göra när beslutsamhet sätter in.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link