Starka tips för att få en familjemedlem att sluta röka


Det borde vara självklart att din familj skulle vilja att du slutar röka. Din läkare säger att om du inte gör det kan du få allvarliga hälsokonsekvenser. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Vilka skäl har du för att fortsätta att röka? Det här är en bra tid att sluta röka och aldrig se tillbaka, så använd informationen i följande artikel för att slutligen sluta.

Support Group

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Du bör hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Du kan också köpa dig en bit smycken för att bära som en visuell påminnelse om ditt engagemang för att sluta röka.

Tänk på tiden hur du ska hantera stress i ditt liv. Många rökare svarar på stress genom att belysa en annan cigarett. Planering i förväg för dessa stunder hjälper dig att undvika att ge stress och ta tag i en rök. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Tänk på de troliga konsekvenserna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Bli inte ett nummer!

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Gör inga undantag till din nya, rökfria regel. Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra alla dina framsteg gå i spill. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste hantera den situationen.

Sluta röka så snart som möjligt. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Genom att sluta omedelbart sänker du dina chanser att leda till en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta kan inte bara skydda din hälsa utan även din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; sluta idag.

Tänk på det som en gåva till dig själv i stället för att du slutar som offer. Det är lättare att ändra ditt beteende genom att tänka på belöningarna. En positiv inställning är effektivare än en negativ. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Du kan förbli motiverad och inse fördelarna med att sluta.Source link