Starkt råd för rökare som har försökt att sluta många gånger


Om du försöker sluta röka är det viktigt att ha rätt motivation. Det finns så många olika fördelar att sluta röka, från din ekonomi till din hälsa! Om du blir frestad att röka, kom ihåg varför du ville sluta i första hand. De många anledningarna att sluta kan vara din och din familjs hälsa, kostnaden för rökning och risken för allvarlig sjukdom. Fortsätt läsa för att hitta de bästa sätten att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag åt gången. Att sluta röka är en process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

TIPS! Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

TIPS! Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva en recept för ett läkemedelsavbrott.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyta. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök inte mer av dem eller andas dem olika. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Sluta röka

TIPS! Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett.

Kom ihåg hur viktigt det är att vara stark, även genom dina svåraste tider, för att sluta röka. Håll en lista över dina starkaste motivationer och hänvisa ofta till det. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.Source link