Starkt råd när man försöker sluta röka


Rökning är dålig för din hälsa och ofta en smärta i nacken. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Om du är redo att sluta röka, vill du läsa vidare. Följande tips gör det lättare att ge upp vanan.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Sluta röka

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i ett stöd grupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Du kan hitta grupper för stöd på lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Bytesbehandling

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

Överväga nikotinersättningsterapi. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara quitter! Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Om du försöker sluta röka är du halvvägs där. De tips du just läste borde ge dig resten av vad du behöver för att dike denna vana en gång för alla. Prova lite av vad du läser om och lossna dig själv från att röka.Source link