Starkt råd när man försöker sluta röka


Många människor inser att rökning inte är bra, men de fortsätter att göra det. Men det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. De flesta människor som försöker sluta brukar sluta misslyckas. Om du känner att du är redo att ta det språket och bli en icke-rökare, läs sedan på för några tidiga råd som hjälper dig att övervinna din missbruk.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig du uppnår ditt mål att sluta röka. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också anledningarna till att du motstår att sluta . När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite längre in i framtiden.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

TIPS! Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder om hur man hanterar påfrestning. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

Som det har diskuterats i den här artikeln kan du sparka röken vana om du ärligt tillämpar dig själv. Nyckeln är att vara fast besluten och hålla fast vid alla planer du ställer upp för dig själv. Om du gör det här och använder råd från denna artikel kan du sluta röka på nolltid.Source link