Starkt råd när man försöker sluta röka


För att lyckas i dina ansträngningar för att sluta röka, måste du ha rätt motivation. Tänk på de många sätt du kommer att dra nytta av att sluta. Dessa fördelar bör hjälpa dig att hålla motivationen när det blir svårt. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Fortsätt läsa för att få reda på mer om de mest effektiva metoderna för att sluta röka.

Kallt Turkiet

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Stödgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Kan hypnos fungera för dig? Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i avslutningsförfarandet.

TIPS! Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätt av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Börja träna hemma eller gå med i det lokala gymet för att hålla dig ockuperade och förhindra dig från att röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

10 minuter

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Du är mer benägna att hålla fast vid dina vapen om du klämmer fast vid din ursprungliga motivation för att sluta. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka, och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.Source link