Starkt råd när man försöker sluta röka


Det kan vara svårt att röka ibland. Varje gång uppmaningen slår, måste du stoppa allt och gå ut för att få en rök. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du avslutar denna irriterande vana. Följande artikel innehåller metoder du kan använda för att sluta röka.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Tips! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Secondhand Smoking

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Att sluta direkt kan tyckas svårt först. Det har visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Det första steget att sluta är att du måste sluta. Tipsen här har förhoppningsvis gett dig lite ammunition som kan ta dig resten av vägen mot att sluta för gott. Prova några av dessa tekniker för att befria dig från cigaretterna.Source link