Starkt råd när man försöker sluta röka


Den som försöker sluta röka har ofta de bästa avsikterna, men att följa igenom till framgång utlöser många. Läs den här artikeln för att lära dig de bästa sätten att sluta röka en gång för alla. Applicera sedan allt som du vet i ditt vardag, så att du kan sluta för resten av ditt liv.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Dessutom kan din läkare också bestämma sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Älskade

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Det betyder att du inte bara kommer att sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Klipp ner på rökning. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Du bör försöka vänta en timme på morgonen innan du röker. Prova att röka en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

TIPS! Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Som ett extra incitament att hjälpa du ger upp din rökning vana, tänk på din familj och vänner vars liv skulle vändas upp och ner om ditt liv förkortades av denna farliga vana. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Det finns inget behov av att du är en av dessa statistiker.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Sätt informationen i denna artikel i praktiken för en hälsosammare, lyckligare du!Source link