Starkt råd när man försöker sluta röka


Massor av människor vill sluta röka men är redan avskräckta innan de ens försöker. Avsluta kan hända om du är positiv om det, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Leta efter möjligheter att införliva dessa tips i ditt dagliga liv, och du är nästan säker på att uppfylla dina mål.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings kan ibland verka överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

TIPS! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss mängd av tid som du kommer att få dig att vänta. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Älskade Ones

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. För att öka din chans att lyckas utveckla ett stödsystem.

När du slutar röka, städa ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, för att det kommer att få en ren, frisk lukt.

Sök efter stöd via onlinebemöten och forum. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det är ett bra sätt att jämföra olika perspektiv och metoder innan du blir nedtonad eller börjar tvivla på dig själv. Dessutom kommer de som går igenom samma sak som du är bättre att förstå dina kampar.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Många försöker sluta röka cigaretter, men kan inte. De som är framgångsrika utgör en handlingsplan och hittar den rätta motivationen att hålla sig trogen mot sin sak. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.Source link