Starkt råd när man försöker sluta röka


Behovet av en cigarett kan vara ganska obekväma och besvärliga ibland. Du måste avstå från dina bekymmer och gå utanför för att röka, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Denna artikel har massor av tekniker för att hjälpa dig att sluta röka.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

När du känner trängsel för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas och göra något annorlunda.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du litar på dem runt omkring dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att Personer som är närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritisk.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinbyten. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, deprimerad och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinersättningsterapi. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att de värsta kraven är borta.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din lösning genom att komma ihåg de skäl som gör det viktigt att du ville sluta röka i början.

För att förhindra att du ger in på dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för hur du hanterar stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, lär dig en ny skicklighet eller hobby, eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som läsning, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta frisk.

Tips! Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation för att sluta röka högt. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller till och med ha på sig armband som påminner dig om dina avsikter.

De första 7 dagarna av att sluta är det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt och hållet den nikotin som den har hållit på. Därefter kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Det kommer fortfarande vara svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan uppleva ett framtida försök.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att ta på sig hela bördan för att röka. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

TIPS! Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge in i dina begär och stress som de kan orsaka. Adoptera friskare vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. De tips du har läst i den här artikeln bör hjälpa dig att ge dig den återstående informationen du behöver för att sluta röka för gott. Prova några av de olika strategierna du just har läst för att hjälpa dig att lämna din önskan att röka bakom.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information . Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link