Stoppa din rökning Habit idag: Hemligheter för att sluta framgång


Många människor skulle älska att sluta röka, men de blir snabbt nedslående innan de ens försöker sluta. Med rätt inställning och några användbara råd kan vem som helst finna det möjligt att sluta röka. Följ dessa strategier, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Vila är viktigt när du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Älskade Ones

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Med fördröjningens taktik berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Se till att du är fullt engagerad innan du ens börjar sluta röka. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på trängsel att röka.

Börja med att klippa tillbaka på din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

Sluta röka

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Många människor vill sluta röka, men ändå försöker så få av dem faktiskt. De som lyckats sparka sin rökning brukar nästan alltid ha en plan, liksom en stor motivation att hålla kursen. Ta råd i detta stycke för att hjälpa dig att planera en strategi för framgång.Source link