Stoppa din rökvikt idag: hemligheter för att avsluta framgång


Alla som bryr sig om dig berättar att du slutar röka. Din läkare uppmanar dig att göra detsamma. Ditt försäkringsbolag danglar en rabatt framför dig för att få dig att sluta. Så, varför har du inte slutat än? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, se inte tillbaka.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person är unik om hur de får saker att göra. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Att göra en lista hjälper till med den processen.

TIPS! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna för tid innan du tänder upp. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Åtta timmars sömn varje natt kommer att låta dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

10 minuter

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Det krävs engagemang för att gå igenom processen att sluta, vilket betyder att du måste fatta beslutet att göra det. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. När du är fri från att röka, blir du friskare, mer nöjd med dig själv och dina val, och du kan sluta leva mycket längre. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa de människor i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link