Stoppa din rökvikt idag: hemligheter för att avsluta framgång


De som älskar dig vill helst att du ska sluta. Din läkare vill ha samma sak från dig. Ditt hem-, bil-, livs- och sjukförsäkringspremie kommer alla att minska om du väljer att sluta. Varför ringer du fortfarande? Om du är rökare är det dags att sluta. Läs vidare för att lära dig om några taktik för att hjälpa dig att göra det.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Tips! Se till att du tar processen en dag då. Avsluta kan vara en lång process.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Skapa din egen lista gör det här.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera dagslivet.

Tips! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det en stund. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den slutligen fungerar.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att ge din kropp en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Tala med din läkare om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Älskade Ones

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa, men också risken för dem som finns runt dig.

TIPS! Gör en studie av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller medan du kör din bil.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Klipp tillbaka på antalet cigaretter du röker på en dag eller andas in dem på olika sätt. Detta är ett bra verktyg för att börja din resa att sluta.

Sluta röka

Sluta röka om du verkligen vill sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

TIPS! Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. Under de första två dagarna kommer din kropp att utvisa nikotin inuti den. Därefter blir dina begär mest psykologiska. Trots att det fortfarande är svårt att uthärda, är psykologiska begravningar mycket mindre traumatiska jämfört med fysiska begär.

Bli av med något som påminner dig om dina rökdagar. Rid ditt hem av askkoppar och tändare. För att bli av med rökningstanken, se till att du kläder och hus rengörs noggrant. Rengöring av alla dessa föremål kommer att bidra till att hålla saker som utlöser din önskan att röka i luften.

Rökningstopp

TIPS! En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk på förbättringen av ditt liv du kommer att ha.

Se om din rökningstussläkare kan rekommendera receptbelagda läkemedel som är utformade för att hjälpa människor att sluta röka. Det har förekommit många framsteg inom rökningstoppet. Det finns många alternativ tillgängliga för dig när du bestämmer dig för att sluta röka, från tuggummi till fläckar till läkarens föreskrivna läkemedel för att hjälpa till med uttag. Ha en chatt med din läkare om din rökning vana och se vilka tekniker de rekommenderar för att sluta.

Nu har du läst mycket användbar information som hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Om du slutar kommer du att känna dig mycket lyckligare, och du kan till och med förlänga din livslängd. Du kan använda pengarna du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link