Stoppa din rökvikt idag: hemligheter för att avsluta framgång


Även människor med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Verkligheten är att även människor som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något från att röka. Om ditt mål är att sluta, så är det här artikeln för dig!

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Support Group

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig att sluta röka. Det kan hjälpa till att nätverka med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Denna metod är notoriskt utmanande. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Skapa en incitamentsplan för dig själv. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad. Se till att du kan se den listan varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Få stöd genom onlineforum och supportgemenskaper. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. Dessutom kan folk som försöker sluta med dig förstå de kampar som följer med det här uppdraget.

Ställ bara "nej" på cigaretter och rökfri tobak. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om mental missbruk.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Kom i form. Du kommer att upptäcka att din lungkapacitet förbättras snabbt efter att du slutat röka, så att du kan träna lättare. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Dessutom får motion din kropp att producera endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig hög. Även om det höga inte kommer att vara lika bra som en nikotinhöjd, kommer det att hjälpa dig att klara av sigarettavtryck.

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för gott. Genom att tillämpa förslag från den här artikeln kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Du kommer bli förvånad över vad du kan uppnå när du är motiverad.Source link