Stoppa din rökvikt idag: hemligheter för att avsluta framgång


Ingen tvekan är du medveten om hur beroendeframkallande nikotin kan vara. Det här är den viktigaste anledningen till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka. Ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det för dig att sluta sluta röka.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

Kallt Turkiet

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är . Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att leda dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Tips! Börja träna rutiner eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Om du röker hemma, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Rengör dina mattor, möbler och draperier. Du kan till och med överväga att lägga på ett nytt lager färg på väggarna. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent och frånvaron av lukt av cigaretter hjälper dig att undvika att bli påminnad om vanan som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Att sluta röka är en av de svårare vanorna att bryta på grund av den mycket beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Det är beroendeframkallande på en fysisk och känslomässig nivå. Gör det enklare för dig själv genom att följa de råd som finns i den här artikeln. Om du försöker tillämpa informationen du bara läste finns det ingen anledning att du inte kommer att kunna sluta.Source link