Stoppa din rökvikt idag: hemligheter för att avsluta framgång


Bara bra saker kommer att komma av din vilja att sluta röka. Håll dem i åtanke, och samla också in hjälpsamma tekniker och tricks, som de här i den här artikeln, för att hjälpa dig på vägen. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, rekreationscenter och religiösa organisationer för att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Gör en lista för dig själv.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, använd din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert . Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är i en punkt där rökning inte längre är ett problem.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Det finns statistik som säger att så många som en av fem amerikanska dödsfall är relaterade till rökning. Gör ditt bästa för att inte bli en statistik.

Tips! Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök.

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara den svåraste när du slutar röka. Din kropp kommer att kasta det mesta av nikotin du har inhalerat under de första två dagarna. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Förstå detta kan göra att motstå begäret mindre traumatiskt.

Du är troligt medveten om de många fördelarna med att sluta röka ger dig. Förhoppningsvis kan de tips du just läst hjälpa dig att göra dessa fördelar till verkligheten i ditt liv. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Du kommer snart att vara på väg för att njuta av de stora fördelarna med att inte röka.Source link