Stoppa din rökvikt idag: hemligheter för att avsluta framgång


Många tror misstänkt att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. Dessa saker kan hjälpa, men sluta behöver inte vara så svårt. Det finns olika hjälpmedel och tekniker så att du kan sluta röka för gott.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

När du känner en cigarett, ställer du in en viss tid så att du får vänta dig. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila . Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

Samla stöd från alla som du älskar. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Du behöver hjälp av andra under denna process.

TIPS! Om du plötsligt får uppmaningen att röka, försök att fördröja din rökning. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv under den perioden.

Efter att ha läst den här artikeln har du förhoppningsvis en bättre uppfattning om vad du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka. Trots det faktum att du kanske behöver en rök år och år efter att du har slutat, bör tipsen i den här artikeln sluta lite lättare och öka dina chanser att lyckas med det.Source link