Stoppa din rökvikt idag: hemligheter för att avsluta framgång


Det finns många människor som vill stanna sina rökvanor. Rökning är inte bra för rökarens hälsa eller för dem som finns runt dem. Så läs igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Sluta röka

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Överväg att använda en nikotinbyte av terapi. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. En hel del begär är ganska överväldigande. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

Klipp ner på rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Du kan röka en halv cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

Se till att du rengör ditt hem noggrant när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en ständig påminnelse om de cigaretter du njöt av.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt odödliga stöd.

Skapa ett belöningssystem för dig själv före tid. Unna dig något trevligt varje gång du når dina förinställda mål. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. Detta kan motivera dig i svaghetstider.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Vill du verkligen vara en annan statistik?

Sluta röka

Tips! Tänk på att använda nikotinersättning alternativ när du slutar röka. Det viktigaste hindret att sluta cigaretter är din kropps missbruk av nikotin.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. Kom ihåg att vara stark när du arbetar för att sluta röka. Motivera dig själv med tankar om dina nära och kära och hur viktigt det är för dig att leva ett hälsosamt långt liv. Använd ovanstående tips för att hjälpa dig att uppnå det mycket värdiga målet att sluta röka.Source link